Flødepeberrodssauce 02
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Fløden koges op (brug en tykbundet gryde), jævnes og tilsættes eddike og sukker. Smages til med salt og peberrod.
Tips: Smager godt til fx. sprængt fasan eller andebryst - som tilbehør se sellerimousse |
|
Opskriften er vist 13655 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer NYST - 2019-12-05 18:13:02 !!! måske det er hvid eddike mig - 2007-01-19 14:37:35 Det er ikke forkert !!!! angivelserne er korrekte, opskriften stammer fra Under Linde Træet, en 5* restaurant i Odense, og smager mums kARIN - 2006-12-17 17:16:03 tilsæt kun ! dl: eddike; så er den rigtig god; " dl: tør jeg slet ikke tænke på: Marianne - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder helt forkert med 2 dl. eddike til 5 dl. piskefløde. Jeg skal i hvert fald ikke nyde noget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne