Dampet helleflynder med flødepeberrodssovs
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Helleflynderfilet del i portionsstykker lægges i en pande smurt med lidt smør eller olie.
Krydr med salt og hæld lidt vand ved.
Dampes ca 10 minutter til kødet er fast og hvidt.
Sovs: Smørret smeltes i en lille gryde, hvedemel drysses over og det røres sammen. Mælk og fløde tilsættes lidt efter lidt, og sovsen koges op. Lige inden servering tilsættes den revne peberrod. Serveres med små kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 7683 gange,
og udskrevet 65 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne