Sprængt ål med peberrod
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Ål Indsendt : |
|
|
Rens og flå ålen. Skær ålen i portionsstykker. Drys med groft salt og stil køligt 1 døgn eller på køkkenbordet 6-8 timer. Kog suppeurter og suppevisk op i 1 liter koldt vand. Skyl ålestykkerne, og kom dem i det kogende vand, tilsæt 1 tsk salt, og kog ca. 25 minutter. Tag dem op og hold dem lune.
Blend persillens blade med olie og peberrod, bland med løg og smag til med salt og peber. Damp æblestykkerne ca. 5 minutter med hvidvinseddike under låg og gnid så blanding gennem en sigte eller blend den. Server ålestykkerne med de persilleolien, æbleeddiken og de små æblestykker omkring.
Tips: Man kan gå op til 1 kg ål og give kartofler til. Så har man en hovedret. |
|
Opskriften er vist 10849 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne