Æblepuré med peberrod
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne, fjern kernehus og skær i kvarte. Æblerne dampes med lidt smør og citronsaft. Når de er kogt næsten ud, tages de af, køles ned og smages til med reven peberrod og sort kværnet peber. Kan evt. smages til med lidt sukker.
|
|
Opskriften er vist 8520 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer BK - 2011-07-27 22:53:33 Hvordan gør man og kan den bruges til spegepølse?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne