Peberrodssild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Hak 1½ æble og næsten hele agurkestykket (der skal gemmes lidt til pynt). Skær løg og æg i små terninger.
Bland creme fraiche, mayonnaise og pisket fløde, vend de snittede ingredienser i. Smag til med peberrod, salt, peber og sennep. Skær det halve æble i tynde både. Anret saucen på et fad med sildefileterne rundt om (evt. skåret igennem på langs). Pynt med æblebåde, agurkeskiver og dild. Serveres med rugbrød og smør. Øl og snaps. Tips: Tilberedningstid: Ca 20 min. |
|
Opskriften er vist 10686 gange,
og udskrevet 206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne