Peberrodssmør
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Smør Indsendt : |
|
|
Stil smørret lunt, så det er let at arbejde med.
Rør det op i en skål med friskrevet peberrod efter smag.
Smag det til med lidt salt og evt. lidt citronsaft.
Hvis de vil have smør til flere gange kan de pakke smørret i et stykke pergament og rulle det som en pølse.
Læg denne i køleskabet og skær skiver af, når de har brug for det.
Tips: Peberrodssmør er velegnet til oksekød, kalv og fjerkræ. |
|
Opskriften er vist 8768 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer kokkeskolen Hillerød - 2014-03-04 11:50:30 Smørret kan pyntes med kørvel/timian til fiskeanretninger |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne