Lyssej med peberrod
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg fisken i et smurt ildfast fad
Læg tomatskiver på
Drys salt og peber over
Læg nogle smørklatter på toppen af tomaterne
Sæt fadet i ovnen i 15 minutter. ved 200 grader C. alm. ovn.
Smelt smørret og rør melet heri. tilsæt bouillon lidt efter lidt under omrøring. Tilsæt citronsaft og peberrod, nu må sovsen ikke koge længere. Smag til med salt. Server med kartofler. |
|
Opskriften er vist 18204 gange,
og udskrevet 431 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne