Peberrodssuppe med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingen halveres og lægges i en gryde som dækkes med vand.
Bringes i kog og skummes.
Løg i kvarte, gulerod, poretoppe og krydderier tilsættes og det hele koger til kyllingen er mør, ca. 1 time. Kyllingen tages op og suppen sigtes. Kødet pilles af benene når kyllingen har kølet lidt, eller kog kyllingen dagen før. Kom den siede suppe tilbage i gryden med kyllingestykker og porrer i skiveer. Kog suppen op, lad den simre 5 minutter, tilsæt piskefløden, kog suppen op igen, sluk for den, og tilsæt peberrod og friskhakket kørvel. Smag til med salt, server den straks med brød og peberrod i en lille skål ved siden af til dem, der kan klare mere sved på panden. |
|
Opskriften er vist 17369 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Dennis - 2015-10-01 17:37:54 Ummidelbart syntes jeg at titlen på denne her opskrift er lidt misvisende, da det ikke specielt er peberrod man laver suppen af, men derimod bare er en tilsmagning tilsidst. Mere korrekt ville jeg kalde denne her opskrift for kyllingesuppe med peberrod. Anni Wacht - 2011-03-31 12:13:18 hvorfor mon denne suppe har fået 0 i Karakter? den smager da godt, syntes jeg! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne