Sprængt lammetunge i peberrod
Hovedingrediens : Lammekød - Lammetunge Indsendt : |
|
|
Tungerne prikkes med en gaffel, drysses rigeligt med salt og står koldt i 12 timer.
Skylles derefter i 10 minutter under rindende vand.
Skalotteløgene sauteres i lidt af smørret. Eddiken tilsættes og koges næsten væk. Hvidvin og tungerne tilsættes og dampes ved svag varme i 20 minutter under låg. Tungerne tages op og flås. Fonden koges ind, til den jævner. Fonden piskes med resten af smørret, tilsættes den hakkede brøndkarse og smages til med fintrevet peberrod. Retten serveres med de kogte grøntsager og små pille kartofler. |
|
Opskriften er vist 13646 gange,
og udskrevet 241 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Helene Andersen - 2020-10-23 09:00:40 Kogetiden er helt hen i vejret. De skal koge mindst 2-3 timer før de kan flås. hanne danielsen - 2012-08-13 15:16:16 desværre var tungerene helt uspiselige - end ikke to x 20 minutter til hjalp. Jeg måtte kassere dem! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne