Røget andebryst med rødbede/ peberrodssalat
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt : Red : |
|
|
Andebryst brunes af krydderes og steges let rosa i ovnen.
Rødbeden skæres i pæne små tern og vendes med let piskes creme fraiche, peberrod smages til med citronsaft, salt, peber. Hvidløg, skalotteløg og gurkemeje sauteres let af og nedkoges med hvidvin biendes med en skefuld creme fraiche 38%. |
|
Opskriften er vist 22682 gange,
og udskrevet 430 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne