Dampet rokkevinge med peberrodssmør
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fisken skæres i portionsstykker og lægges i en smurt pande.
Hæld mælk og bouillon ved og evt. persillekviste.
Bringes i kog og dames ved svag varme ca. 10 minutter til fisken er mør.
Smørret smeltes i en lille gryde, det må ikke brune, vend den revet peberrod heri. Server fisken med kogte kartofler peberrodssmør og friskhøvlet peberrod på toppen. |
|
Opskriften er vist 4095 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne