Tomatgele med flødepeberrod

Tomatgele med flødepeberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 Husblas, blade
0.5 dl.Citronsaft
0.5 tsk.Sellerisaft
0.5 tsk.Salt
2 dl.Piskefløde
4 Salatblade
1 bdt.Dild
4 dl.Tomatsaft
1 spsk.Sukker
1 tsk.Worcestershire sauce
0.125 tsk.Hvid peber
4 spsk.Reven peberrod
4 Citronskiver
 
Opskrift:
Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 min. Vrid husblasen op og smelt den sammen med 1 dl tomatsaft. Bland resten af tomatsaften i sammen med citronsaft og krydderier. Smag til og hæld saften på små forme, der er skyllet i koldt vand. Formene sættes i køleskabet, til geleen er stivnet. Ved anretningen løsnes geleen i kanten med en lille kniv. Dyppes få sekunder i kogende vand og vendes ud på tallerkenerne. Fløden piskes stiv og smages til med reven peberrod, citronsaft og sukker. Geleen garneres med salatblade, dild og citron.





karakterer:
Opskriften er vist 10296 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu