Rokkevinge med syrlig peberrodssauce
Hovedingrediens : HajFisk - Rokke Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rokkevingen deles i 2 stykker og lægges i gryden sammen med stjerneanis, porre, hvidvinseddike, gulerod, peberkorn, salt og der hældes vand på til det dækker. Vingerne koges under låg ved svag varme i ca. 20 minutter eller til kødet kan løftes fra benene. Fisken tages op og lægges på en klæde og skindet trækkes forsigtigt af.
Peberrodssauce: Smør og hvedemel bages sammen og fiskevæden sigtes i under omrøring til saucen har fået en jævn konsistens, tilsæt piskefløde og kog godt igennem. Smages til med peberrod, salt og peber. Server fisken med saucen og de kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 11686 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne