Rokkevinge med syrlig peberrodssauce

Rokkevinge med syrlig peberrodssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Rokke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Rokkevinge med syrlig peberrodssauce, billede 4 Rokkevinge med syrlig peberrodssauce, billede 1 Rokkevinge med syrlig peberrodssauce, billede 2 Rokkevinge med syrlig peberrodssauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 rokkevinge á 500 g
1 stjerneanis
0.5 porre i ringe
0.5 dl.hvidvinseddike
1 lille gulerod i skiver
10 hele peberkorn
 groft salt
 vand
 
 Peberrodssauce:
15 g.friskreven peberrod
15 g.smør
1 spsk.hvedemel
1 dl.piskefløde
 
 
400 g.alm. kartofler
 
Opskrift:
Rokkevingen deles i 2 stykker og lægges i gryden sammen med stjerneanis, porre, hvidvinseddike, gulerod, peberkorn, salt og der hældes vand på til det dækker. Vingerne koges under låg ved svag varme i ca. 20 minutter eller til kødet kan løftes fra benene. Fisken tages op og lægges på en klæde og skindet trækkes forsigtigt af.

Peberrodssauce:
Smør og hvedemel bages sammen og fiskevæden sigtes i under omrøring til saucen har fået en jævn konsistens, tilsæt piskefløde og kog godt igennem. Smages til med peberrod, salt og peber.

Server fisken med saucen og de kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 11686 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu