Stegte sild med peberrod
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : Red : |
|
|
Sildene lægges med skindsiden nedad, så de er åbne. Sennep og peberrod røres sammen og smøres forsigtig på sildekødet, nær midterstykket. Rugmel blandes med salt og Malabar peber. Sildene lukkes og vendes heri.
Smørret smeltes på pande og bruser af. Sildene steger 2-4 minutter på hver side ved middelvarme, hvorefter de afkøles. Til lagen smeltes sukkeret i en gryde uden at brune. Eddike, vand og krydderier tilsættes, og lagen koger i to minutter. Løget skæres i ringe og lægges i. Til sidst lægges sildene i en skål og overhældes med lagen og løgringene. Serveres med friskbagt rugbrød og friskkværnet smør. |
|
Opskriften er vist 12451 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne