Tranebærrand med peberrod

Tranebærrand med peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Tranebærrand med peberrod, billede 4 Tranebærrand med peberrod, billede 1 Tranebærrand med peberrod, billede 2 Tranebærrand med peberrod, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Tranebær. rå
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 spsk. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
Opskrift:
Tranebær koges møre med sukker og vand. Tag af varmen og tilsæt peberrod, røres godt samen og køles af.

Læg husblassen i blød i koldt vand.

Pisk fløden stiv og vend de afkølede tranebær i (tag lidt saft fra til at smelte husblasen i).

Kram husblasen tør og smelt den i saften. Hæld husblasen i en tynd stråle under kraftig omrøring.

Hæld i en randform eller anden form og stil i køleskabet.

Serveres kold til f.eks. dyreryg.





karakterer:
Opskriften er vist 17446 gange,
og udskrevet 252 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5357 (1275 kcal)
KJ pr. Pers. 892 (212 kcal)
Vægt ialt 510 gram
Vægt pr. Pers. 85 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1050 KJ (250 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 18.7 gram
Kulhydrat 19.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu