Fransk skinke i gelé med peberrodssalat

Fransk skinke i gelé med peberrodssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :
Fransk skinke i gelé med peberrodssalat, billede 4 Fransk skinke i gelé med peberrodssalat, billede 1 Fransk skinke i gelé med peberrodssalat, billede 2 Fransk skinke i gelé med peberrodssalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Skinketern, kogte
12 Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   
  Bouillongele:
3 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Balsamicoeddike, hvid 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Peberrodssalat:
125 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 brev Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Bland skinke med oliven og persille i en form, der kan rumme ca. 1 l. Skyl formen i koldt vand inden.

Bouillon varmes og smages til. Kom husblassen heri som hele blade uden iblødsætning. Rør til den er smeltet. Hældes i formen, når den er kølet lidt af.
Formen stilles koldt ca. ½ time.

Formen sænkes ned i varmt vand, inden geléen vendes ud.

Rør peberrodssalaten sammen og servér sammen med geléen.





karakterer:
Opskriften er vist 43250 gange,
og udskrevet 504 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (29 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6000 (1428 kcal)
KJ pr. Pers. 1500 (357 kcal)
Vægt ialt 808 gram
Vægt pr. Pers. 202 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 742 KJ (176 kcal)
Protein 8.3 gram
Fedt 16.1 gram
Kulhydrat 0.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu