Okseslag med peberrodssovs
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Okseslaget skal dækkes med vand og koge sagte, blot simre, til det er mørt. Husk at sætte salt til vandet, så kødet får smag. Okseslaget køler af og skæres i tynde skiver og serveres med peberrodssovs, som er ganske let at lave. Pisk fløden til skum, smag til med salt og peberrod efter smag.
|
|
Opskriften er vist 20121 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne