Svinemørbrad røget med Ravioloni i peberrodscreme

Svinemørbrad røget med Ravioloni i peberrodscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
150 g.røget svinemørbrad
2 små porrer
1 pk.Ravioloni med ost
2 spsk.økologisk creme fraiche 38%
1 spsk.finthakket peberrod
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Flæk porrerne på langs og kog dem i letsaltet vand 1 min. Tag op med en hulske og kog pastaen i vandet efter anvisning. Rør creme fraiche og peberrod med lidt pastavand og vend med den afdryppede pasta. Vend porrerne med pastaen og smag til med salt og peber. Server med mørbrad skåret i bladtynde skiver.





karakterer:
Opskriften er vist 22279 gange,
og udskrevet 351 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu