Svinemørbrad røget med Ravioloni i peberrodscreme
Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad Indsendt : |
|
|
Flæk porrerne på langs og kog dem i letsaltet vand 1 min. Tag op med en hulske og kog pastaen i vandet efter anvisning. Rør creme fraiche og peberrod med lidt pastavand og vend med den afdryppede pasta. Vend porrerne med pastaen og smag til med salt og peber. Server med mørbrad skåret i bladtynde skiver.
|
|
Opskriften er vist 22317 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne