Røget tun med peberrod/æblecreme
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget tun Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Peberrod/æblecrème:
Agurk skrælles, flækkes og befries for kerner. Skæres i små både, drysses med salt og lægges i en sigte i en times tid, så væden kan løbe fra. Peberrod rives og æblet skrælles og befries for kerner, skæres i små både. Det hele vendes i flødeskum lige før brug og smages til med karry, salt og peber. Vilde ris friteret: Vilde ris friteres i meget varm olie til de popper op (det tager ikke lang tid), tag ikke for mange af gangen, da de så ikke popper op, hvis olien bliver for kold. Læg risene op på et stykke fedtsugende papir og drys med salt. Balsamicodressing: Eddike og olie piskes sammen og smages til med honning, appelsin- / citronsaft, salt og peber. Anretning: På en tallerken anrettes 3 skiver røget tun, som en trekant på en krans af plukket salat vendt i balsamicodressing. Peberrodscrème lægges i midten og pyntes med tomat og dild. Imellem tunen drysses friteret ris. |
|
Opskriften er vist 19637 gange,
og udskrevet 392 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer annette - 2005-01-01 01:01:01 en god opskrift de friteret ris giver en nøddeagtig smag.Jeg skar dog æbler og agurk ud i mindre stykker .da jeg syntes at de store stykker ikke passede til de tynde skiver tun |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne