Citronmarineret laks med peberrodsfløde
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind Indsendt : Red : |
|
|
Skær laksen i tynde skiver og læg dem på et fad. Bland marinaden og hæld den over. Lad laksen trække køligt i 1-2 timer.
Hæld marinaden fra fisken og anret den portionsvis. Smag 1 dl creme fraiche til med reven peberrod og server det til sammen med flutes. |
|
Opskriften er vist 25346 gange,
og udskrevet 618 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kalle - 2005-01-01 01:01:01 Køb en færdig peberrodsalat og kom lidt fløde i Karin - 2005-01-01 01:01:01 Revet peberrod med cremefreche er alt for stærk til lakseretten som jo er ret syrlig i forvejen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne