Citronmarineret laks med peberrodsfløde

Citronmarineret laks med peberrodsfløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-400 g.fersk laks med skind
 
 Marinade:
2 citroner saft heraf
2 spsk.olivenolie
1 citron revene skal heraf
2 forårsløg skåret i tynde skiver
0.5 tsk.sukker
1 tsk.salt
 peber
 
Opskrift:
Skær laksen i tynde skiver og læg dem på et fad. Bland marinaden og hæld den over. Lad laksen trække køligt i 1-2 timer.

Hæld marinaden fra fisken og anret den portionsvis. Smag 1 dl creme fraiche til med reven peberrod og server det til sammen med flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 25346 gange,
og udskrevet 618 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Køb en færdig peberrodsalat og kom lidt fløde i

  -   2005-01-01 01:01:01
Revet peberrod med cremefreche er alt for stærk til lakseretten som jo er ret syrlig i forvejen