Sprængt kylling med peberrodscreme
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
1 dag:
Bland alle ingredienserne til lagen og kog den op et kort øjeblik. Læg kyllingen i den nedkølede lage. Dæk godt til og lad den salte i køleskab i ca 24 timer. 2. dag: Efter saltningen: Kom kyllingen i rent og koldt vand og lad den småkoge ca 90 min., til kødet let kan løsnes fra benet. Server kyllingen lun eller kold med peberrodscreme og sauce tilsmagt sennep. |
|
Opskriften er vist 11612 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer kalle c - 2009-04-25 11:54:37 Prøv denne opskrift hvis du skal have en let frokost med nogle venner her i sommeren. Prøv så at koge den i øl, og lad den stå og blive kold. Uhm i en god salat skåret i småstykker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne