Brasede kartofler med æbler og peberrod
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflerne i mindre stykker og rist dem på en tefalpande i den varme olie. Skræl æblerne, fjern kernehus og skær dem i både. Kom dem i en lille gryde med ganske lidt vand og lad dem komme i kog. Skru ned og lad dem dampe i 2-3 min.
|
|
Opskriften er vist 44117 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne