Kogt fasan i peberrodssovs
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasaner Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fasanerne lægges i en rigelig stor gryde,
Koldt vand hældes over så det dækker og bringes i kog.
Skummes og ituskårne grøntsager, salt, peber og laurbærblade tilsættes. Koges ca. 1 time til fasanerne er møre. Tag fasanerne op og lad dem afkøle så de er til at røre ved og skær så brysterne af. Suppen kan reduceres ved svag varme for mere smag, og fasanskrogene kan lægges tilbage i gryden, igen for mere smag. Peberrodssauce: Smøret smeltes og melet røres heri, suppen tilsættes lidt efter lidt under konstant omrøring, kog saucen godt igennem og tilsæt suppe til passende konsistens. Tilsæt revet peberrod og smag til med salt og peber, nu må saucen kun koge kort igennem. |
|
Opskriften er vist 29261 gange,
og udskrevet 396 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-01-12 18:51:08 Som yderligere tilbehør har vi svitses noget bacon, tilsat nogle syltede løg og grønne ærter og til slut vendt lidt fintsnittet iceberg i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne