Ovntorsk med peberrod
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : |
|
|
Læg fisken i et smurt ildfast fad
Læg tomatskiver på
Drys salt og peber over
Læg nogle smørklatter på toppen af tomaterne
Sæt fadet i ovnen i 15 min. ved 200o
|
|
Opskriften er vist 13891 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-06-22 09:50:24 Rigtig godt, men smagte sovsen til med sukker. Serverede kogte porre til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne