Æble/Peberrodssauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Peberrod Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne skrælles, kernehuset tages ud. Skær æblerne i små tern og damp dem møre i vandet til de er purerede. Herefter smages de til med sukker. Peberroden tilsættes efter afkøling. Saucen er god til f.eks. skinke.
|
|
Opskriften er vist 14655 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne