Dampet pighvar med æble/peberrods beurre blanc
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pighvarren fileteres, flåes og krydres med salt og peber.
I bunden af en fiskegryde lægges stilkene af persillen, vin og vand hældes over og risten lægges over.
Fiskefileterne foldes en gang og lægges på risten og dampes møre, 5-10 minutter.
Beurre blanc: Skalotteløgene piles og skæres i skiver. Lægges i en lille gryde, hvidvin hældes over og koger ned til det halve. Fløden tilsættes og koges igen ned til det halve. Løgene fiskes op, eller sigtes fra. Smørret piskes i, peberrod og æbletern tilsættes. Kartoflerne koges møre og dampes tørre. En klat smør tilsættes de endnu varme kartofler som vendes rundt til smørret er smeltet og fordelt på kartoflerne. Krydderurterne drysses over og vendes rundt. |
|
Opskriften er vist 22306 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne