Peberrodssennep
Indsendt : Red : |
|
|
Kom sennepsfrø i en skål, tilsæt det kogende vand og lad det trække 1 time.
Hæld vandet fra, og kom massen i en blender. Tilsat de resterende ingredienser og blend massen til det er en blød pasta. Kom den i rene glas, og gem den i køleskabet.
Holdbarhed 3 måneder.
Tips: En god sennep til koldt kød, røget fisk og ost. |
|
Opskriften er vist 14156 gange,
og udskrevet 388 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne