Peberrodssennep

Peberrodssennep, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Sennep

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 spsk.sennepsfrø
2.5 dl.kogende vand
115 g.sennepspulver
115 g.sukker
1.2 dl.hvidvins eller cidereddike
4 spsk.olivenolie
1 tsk.citronsaft
2 spsk.fintmalet peberrod
 
Opskrift:
Kom sennepsfrø i en skål, tilsæt det kogende vand og lad det trække 1 time. Hæld vandet fra, og kom massen i en blender. Tilsat de resterende ingredienser og blend massen til det er en blød pasta. Kom den i rene glas, og gem den i køleskabet. Holdbarhed 3 måneder.

Tips:

En god sennep til koldt kød, røget fisk og ost.





karakterer:
Opskriften er vist 14023 gange,
og udskrevet 385 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu