Laksefrikadeller med peberrodscreme
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Miss-milla Indsendt : Red : |
|
|
Hak laksen og bland den med de øvrige ingredienser til en fars. Form små frikadeller og steg dem på panden uden fedtstof ved middelvarme i et par minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegt.
Peberrods creme
62g DDV yoghurt
2 spsk. friskreven peberrod
salt og peber
Riv peberroden og bland den i yoghurten og smag til med salt og peber.
Serveres med dampede grønne bønner, skriveskårne tomater og 30g brød.
|
|
Opskriften er vist 15159 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne