Hønserand med flødepeberrod
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
|
|
hønserand
1 kylling som er kogt med en god suppevisk, pilles fri for skind og ben og kødet skæres i mindre terninger. Vej 480 g af – smid resten i fryseren. Hæld lagen fra aspargesene og gem den. Kog grønne ærter ca. 3 min. og afkøl dem. Læg husblas i blød i ca. 10 min. i koldt vand. I en randform fordeles kød, asparges og ærter så det ser pænt ud. Aspargesvand og suppe varmes op og lad husblassen opløse heri. Væden som smages til med salt og peber hældes over så det dækker. Stilles i køleskabet natten over. Flødepeberrod: Fløden piskes til skum med sukker. Den flødeskummet smages til med eddike, og fintrevet peberrod. Serveres evt. i hele eller halve udhulede tomater. |
|
Opskriften er vist 6802 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne