Hønserand med flødepeberrod

Hønserand med flødepeberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 hønserand:
480 g.kyllingekød
400 g.asparges
400 g.ærter
4 dl.hønsebouillon
12 Husblas, blade
 salt
 peber
 
 Flødepeberrod:
2 dl.piskefløde
1.5-2 spsk.sukker
 
80 g.fintrevet peberrod
1.5-2 spsk.vinaigre hvidvinseddike eller citronsaft
 
Opskrift:
hønserand
1 kylling som er kogt med en god suppevisk, pilles fri for skind og ben og kødet skæres i mindre terninger. Vej 480 g af – smid resten i fryseren. Hæld lagen fra aspargesene og gem den. Kog grønne ærter ca. 3 min. og afkøl dem. Læg husblas i blød i ca. 10 min. i koldt vand.

I en randform fordeles kød, asparges og ærter så det ser pænt ud. Aspargesvand og suppe varmes op og lad husblassen opløse heri. Væden som smages til med salt og peber hældes over så det dækker. Stilles i køleskabet natten over.


Flødepeberrod:
Fløden piskes til skum med sukker. Den flødeskummet smages til med eddike, og fintrevet peberrod.

Serveres evt. i hele eller halve udhulede tomater.





karakterer:
Opskriften er vist 6802 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu