Peberrods puré
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : RC Indsendt : Red : |
|
|
Rør rygeost, Philadelphia og A38 sammen. Fortynd med hvid balsamico til lind masse. Tilsæt presset fed hvidløg og hakket peberrod. Smag til med salt.
Kan bruges til/som tilbehør eks. til oksespidsbryst hovedret eller smørrebød. |
|
Opskriften er vist 5474 gange,
og udskrevet 48 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne