Hurtigt hakkekødsfad med peberrod
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i mellemstore terninger. De koges i ca. 10 min. Hæld vandet fra og lad dem dampe af. Kødet æltes sammen med salt og peber. Kødet lægges i bunden af et smurt ildfast fad. Kartoflerne fordeles over. Margarine og peberod røres sammen og fordeles over kartoflerne.
Tilberedes i ovn 225 grader i ca 30-40 min.
|
|
Opskriften er vist 12584 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne