Fiskekrebinetter med peberrodssauce
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : |
|
|
Hak fiskekødet med en skarp kniv. Hak løg fint. Riv gulerødder fint. Mos kartofler med en gaffel. Bland fisk, kartofler, løg gulerødder, æg, paprika, 1 tsk. salt og ¼ tsk. peber. Form fiskeblandingen til 8 krebinetter. Vend dem i mel. Steg krebinetter i smør ca. 5 min. på hver side. Lav peberrodssauce af: Yoghurt naturel, eddike og peberrod.
Tips: Brug torsk eller laks, tun, krabbe eller laks fra dåse eller en rest kogt fisk.
|
|
Opskriften er vist 12842 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Yogi - 2010-08-20 22:19:11 Jeg gav retten et 7-tal. Det er ok fiskespise, men det får dig ikke op i skyerne. Jeg har droppet melet, og så steger jeg farsen som en kæmpe frikadelle i stegepanden. 7-8 minutter på hver side ved god middelvarme er passende. helle jensen - 2009-02-10 17:27:03 det lyder spænende (men det lyder af meget med 50 gr mel.. det er alligevel 1 dl.) . Vil prøve dem her til aften... måske man kan lokke fisk i ungerne på den måde... vender tilbage med kommentar.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne