Røget laks med peberrodscreme
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Scones:
Bland mel med bagepulver. Skær smørret i mindre stykker og smuldrer det i dejen. Saml dejen med mælken og ælt den hurtigt til en ensartet dej. Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse a ca. 1 cm. Stik runde boller ud med en dejudstikker ca. 7 cm. i diameter. Saml den overskydende dej og gentag udstikningen. Læg bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med sammenpisket æg og drys med groft salt. Bag sconsene ved 225 grader C. alm. ovn i ca. 10 min., til de er gyldne. Lad dem afkøle på en bagerist. Peberrodscreme: Hak løget meget fint og rør det sammen med creme fraiche, hakket dild og peberrod. Smag cremen til med citronsaft, salt og peber. Servering: Fordel laksen på 4 tallerkener sammen med peberrodscremen. Pynt med dild og server de små scones til. |
|
Opskriften er vist 228456 gange,
og udskrevet 5235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2012-05-02 12:14:33 Lavede kun peberrodscremen. Brugte den til en skive røget laks på brød. Vidunderlig velsmagende peberrodscreme. Kan anbefales. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne