Stegt hellefisk med peberrodssauce
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Indsendt : Red : |
|
|
Drys fisken med salt og stil den i køleskab 1-2 timer før den skal bruges. Det fremhæver fiskens fine smag. Del de rensede courgetter på langs, og skrab det bløde frugtkød ud. Skær courgetteskallerne i små terninger, og stil dem til side. Lige inden serveringen koges de i letsaltet vand 2 minutter. Kog fløden let tyk med hvidløg og halvdelen af peberroden. Rør konstant (meget vigtigt!), si saucen, og smag til med salt og resten af peberroden. Fisken drysses med peber, vendes let i mel, steges straks i gyldent smør og serveres med saucen og de letkogte courgetteterninger.
|
|
Opskriften er vist 19217 gange,
og udskrevet 427 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K - 2007-11-04 19:17:11 Prøv denne opskrift, hvis det ikke var for alle de ahhh... er og mums lyde, så kunne man høre englene synge |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne