Æblepeberrod
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Æblerne skrælles, skæres i både og kernehuset fjernes. Æblerne kommes i en gryde med vandet og koger under låg til de er meget møre. Piskes godt igennem eller gnides igennem en sigte. Smages til med peberrod og afkøles.
Serveres til oksekød, vildt, frikadeller, medisterpølse m.m.
|
|
Opskriften er vist 28079 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-01-17 12:49:04 Præcis Ruth Ruth - 2007-07-18 22:03:48 Er god til stegt ål, da det neutraliserer det fede i ålene |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne