Torskepakker med peberrod
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : Red : |
|
|
Et kraftigt stykke folie pensles med olie
Læg 1 filet på folien
Fisken pensles med lidt olie
Drys salt og peber på fisken
Læg tomatskiver, peberrod og hakket persille på fisken
Luk pakken godt til
Sættes i ovnen ca. 35 min. ved 180o
Pakken åbnes og pyntes med citron og persille
Server med flutes, kartofler eller salat
En smule hvidvin kan evt. hældes i pakken inden den sættes i ovnen |
|
Opskriften er vist 9385 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne