Menusteak raifort (minutsteak peberrod)
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørbraden bankes ud til en bøf/steak ca. 0.5 cm tyk.
Steges på en rygende varm pande i lidt vindruekerneolie, ca. 1 minut på hver side.
Serveres med en skive citron hvorpå der lægges en skive smør, som igen toppes op med revet peberrod. Yderligere tilbehør kan være pomfrits og grønne ærter. |
|
Opskriften er vist 21923 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne