Hornfisk med æble-peberrod
Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk Indsendt : |
|
|
Tør fisken godt og klip finnerne af. Skær hver filet i 2-3 stykker. Skræl evt. æblerne og riv dem groft. Bland straks med citronsaft og fintrevet peberrod. vend evt. persille i. Læg lidt på hvert stykke fisk og fold dem én gang. Vend dem i krydret mel. Steg dem i halvdelen af smørret. Hold på dem mens de brunes på begge sider, så de ikke åbner sig. Tag dem af og hold dem varme. Skyl persillen og nip stilkene fra. Tør dem og rist den hurtigt sprød i resten af smørret. Kom lidt citronsaft på. Server fisken med den sprøde persille, smørret og små kartofler. Har du været rigtig heldig på en fisketur, kan du stege flere hornfisk på samme måde og lægge dem i en eddikelage til frokost dagen efter.
|
|
Opskriften er vist 8428 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne