Hornfisk med æble-peberrod

Hornfisk med æble-peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2-3 store hornfiskefiletter
2 syrlige æbler
 lidtcitronsaft
1-2 spsk.fintrevet peberrod
 evt.lidt hakket persille
3 spsk.hvedemel
 salt
 peber
50 g.smør
1 stort bundt bredbladet eller alm. persille
 
 Tilbehør:
 kartofler
 evt.grøntsager
 citron
 
Opskrift:
Tør fisken godt og klip finnerne af. Skær hver filet i 2-3 stykker. Skræl evt. æblerne og riv dem groft. Bland straks med citronsaft og fintrevet peberrod. vend evt. persille i. Læg lidt på hvert stykke fisk og fold dem én gang. Vend dem i krydret mel. Steg dem i halvdelen af smørret. Hold på dem mens de brunes på begge sider, så de ikke åbner sig. Tag dem af og hold dem varme. Skyl persillen og nip stilkene fra. Tør dem og rist den hurtigt sprød i resten af smørret. Kom lidt citronsaft på. Server fisken med den sprøde persille, smørret og små kartofler. Har du været rigtig heldig på en fisketur, kan du stege flere hornfisk på samme måde og lægge dem i en eddikelage til frokost dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 8428 gange,
og udskrevet 198 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu