Peberrodssovs
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smeltes og melet røres i.
Kogevand og piskefløde tilsættes lidt efter lidt under konstant omrøring.
Sovsen koger godt igennem inden den revne peberrod tilsættes.
Smages til med salt, peber og ekstra peberrod. |
|
Opskriften er vist 20910 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne