Peberrodssovs

Peberrodssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Enheder

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Peberrodssovs, billede 4 Peberrodssovs, billede 1 Peberrodssovs, billede 2 Peberrodssovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 g.smør
2 spsk.hvedemel
2 dl.bouillon/kogevand
3 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
1 brevreven peberrod
 
Opskrift:
Smørret smeltes og melet røres i. Kogevand og piskefløde tilsættes lidt efter lidt under konstant omrøring. Sovsen koger godt igennem inden den revne peberrod tilsættes.

Smages til med salt, peber og ekstra peberrod.





karakterer:
Opskriften er vist 20910 gange,
og udskrevet 243 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu