Kanin i gelé med flødepeberrod
Hovedingrediens : Gnavere - Kanin Kilde : Kaninbjerget.dk Indsendt : Red : |
|
|
Forparten og benene fra en ældre kanin koges sammen med et kraftben og en god suppeviske. Skal kun lige dækkes med vand. Tilsæt lidt salt. Kog ved svag varme, til kødet er mørt. Skum suppen jævnligt. Tag kødet op og sæt det hele til afkøling. Suppen sies og smages til, den må gerne være kraftig men ikke for salt.
Mens suppen afkøles, pilles kødet fra benene og skæres i små terninger. Til 1 liter suppe bruges 15 blade husblas. Kogte gulerødder deles på langs og lægges i en randform, med en smule af den lunkne suppe over. Herefter sættes det til afkøling. Når suppen er stivnet lægges halvdelen af kødet og den kolde blomkålsblanding i randformen. Fyld mere suppe på og sæt til afkøling. Resten af kødet og blomkålsblandingen kommes i. Fyld efter med den sidste suppe. Formen sættes til afkøling 4-5 timer eller til næste dag. Før servering løsnes retten i kanten af randformen, og dyppes i varmt vand et øjeblik. Herefter vendes retten ud på et fad. Serveres med flødepeberrod og lune flutes. |
|
Opskriften er vist 8764 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne