Æblemos med peberrod
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne og skær dem i både.
Skær kernehuset ud.
Kog dem i en tykbundet gryde med 2 spsk. vand under låg ved svag varme, til de er meget møre.
Findel dem på blender eller gnid mosen gennem en sigte eller pisk den glat.
Smag den til med reven peberrod. |
|
Opskriften er vist 34201 gange,
og udskrevet 527 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Anne Marie - 2021-10-14 23:48:05 Tilbehør til stegt ål og stuvede kartofler med persille, rigtig lækkert. Fie - 2013-11-09 14:29:32 så lækkerttil grillet kød Gitte M. - 2011-10-17 18:22:19 Det er noget af det lækreste tilbehør til en god oksesteg - uhmmmmmmmmmmmmm mar - 2010-12-23 08:36:28 og lidt rørsukker, det smager bare så super har lavet det i flere år til julemaden finn bredahl - 2005-01-01 01:01:01 jeg tilsætter et lille drys rørsukker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne