Pers bedste Peberrodssild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt af : Skoda Per Indsendt : Red : |
|
|
Sildefileterne tørres og skæres i stykker af ca 2,5 cm.
Peberrodscremen røres sammen og sildene vendes i, hvorefter de stilles i køleskabet til næste dag. hvor de så skal spises. Tips: Retten kan også bruges som kold forret,se under "Pers forret med sild" |
|
Opskriften er vist 24817 gange,
og udskrevet 540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer ulla Langeland - 2011-01-16 20:30:54 De smager bare så godt,, mine gæster synes godt om dem,, Camilla - 2010-02-18 17:08:22 Jeg har aldrig smagt noget så herligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne