Rødbedesalat med æble og peberrod
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Missy Indsendt : Red : |
|
|
Rens rødbederne og pak dem i alufolie.
Bag dem ved 180 grader C. alm. ovn i ca 45 minutter afhængig af størrelse. (De må ikke føles hårde, når du stikker en kniv i dem.) Giv dem et chok ved at komme dem i koldt vand og gnub skindet af. Skræl æblerne og skær både æbler og rødbeder i tern. Rør en dressing af græsk yoghurt, mælk, peberrod, honning og salt og bland rødbede- og æbletern med dressingen. Lad salaten trække i en halv time. |
|
Opskriften er vist 12224 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne