Lammebryst med peberrods- kartofler
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Stegen gnides med salt, peber og basilikum.
Stegen lægges på en rist over bradepanden.
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver. Lægges i et smurt ildfast fad sammen med fintsnittet løg. Fløden koges op i en gryde, smages til med salt og peber. Peberrod rives over kartoflerne. Rullestegen og kartoflerne sættes i ovnen ved 180°C i ca. 1 1/4 time. Spidskålen deles i fire på langs. koges 5 min. i vand tilsat salt og smør. Pyntes med lidt finthakket rødløg. Serveres med Spidskål, peberrodskartofler og rødløg. |
|
Opskriften er vist 9400 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne