Diverse Hovedretter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -2

Pastagratin med krydderurter, kalkun og grønt

4.5 -4

Pastagratin med feta, spinat og soltørrede tomater

4.4 -4

Pastagratin med tun

3.7 -3

Makaronigratin I

1.3 -12

Løgkage (Zwiebelkuchen)

2.6 -22

Couq aux vin (Hane i vin)

3.2 -3

Boeuf Stroganoff 02

2.9 -7

Gulyas

3.8 -8

Ovnbagt kartoffelmos

3.2 -15

Ossobuko in bianco

3.3 -5

Grønne mungbønner

4 -2

Peya

5 -1

Khitcheri med kokos

4.9 -5

Røget bornholmerkylling i sellerikål med dild

4.1 -14

Kalvefilet i hvidvin

4.4 -4

Braiseret sirloin i tomat og citron

1.7 -11

Hrivino Eksohiko

2.3 -5

Stegt aubergine med citronsovs (Græsk)

3.7 -6

Whiskybøf med råstegte kartofler og løg

3.9 -16

Fajitas

3.7 -5

Grøn korma

3 -2

Sambar - flækærter med skalotteløg

3.8 -6

Chettinad peberkylling

4.5 -2

Asiatisk struds med Ramennudler

1.3 -35

Ovnstegt andebryst med krydrede blommer

1.7 -20

Baked beans

5 -15

Farmerbøf med selleripuré og tranebærkompot

5 -2

Farmerbøf med ananas

3.6 -25

Engelske bøffer

1.5 -14

Hurtig, lynstegt satay-ret

3.8 -4

Oksekød med grøn karrypasta

3.5 -6

Forloren skildpade

2.8 -6

Forloren skilpade

2.2 -3

Spidskålstimbaler med torsk

2.9 -7

Italiensk æggeret

3.8 -4

Rosastegt lammekølle

4 -3

Lammeculotte med bønner, rødløg og tomat

4.3 -2

Lammemørbrad med små gulerødder, kørvel og frisk pasta

4.5 -17

Selleribøffer med tomatsauté

4.2 -3

Minutbøf med kryddersmør

5 -3

Ribbenskrone

3.9 -5

Tyrkiske lammekoteletter med Tabouleh

4.5 -28

Kibbeh og fyldte bulgur- og kødruller

1 -92

Jurjaniya

4.5 -15

Hjortesteg

3 -3

Vildtragut med svampe og selleri

5 -1

Lammefilet med honningbagte forårsløg

4.5 -3

Lammefilet pakket ind i urteroulade med persilleolie

4.8 -2

Lammekoteletter med fyldte aubergineruller

4 -36

Lammekølle med auberginecreme og tyrkisk bulgursalat

3.7 -9

Lammekølle med ovnbagte krydderkartofler

4.2 -9

Lammemørbrad i hvidvinssky med gul kartofffelsoufflè

5 -1

Lammemørbrad i Marsala-teriaki

4.7 -16

Lammemørbrad indbagt i rodfrugter

5 -1

Lammemørbrad med marsalasirup og trøffelpasta

4.6 -4

Lammesteaks på stegt grønt

5 -1

Lammetykstegsfilet med bagt grønt

3 -2

Kalvemedaljon på spinat og forårsløg

4.8 -3

Braiseret kalveskank i lag med rødløg

5 -3

Kogt oksebryst i kraftig persillesky

5 -1

Lammetykstegsfileter

4 -4

Provencalsk lammekølle

4.8 -2

Pebermarinerede lammeculotter med kartoffeltærte

5 -1

Pasta med lam og oliven

4 -1

Helstegt strudsemørbrad

4.8 -14

Engelsk bøf i folie

4 -4

Fettuccine med langusterhaler i pikant tomatsauce

4.5 -2

Herregryde med strudsehals

4 -1

Røget struds med æggestand og asparges

4 -2

En pakke med oksemedaljon og fetaost

5 -1

Kylling i aspars

4 -4

Wienersnitzler

4.1 -11

Vikingebøf

4.1 -20

Vikingegryde 02

3.5 -3

Lammeryg med sennep og madagaskarpeber

5 -1

Lam med æggesovs

5 -1

Lam i pesto med syltede grøntsager

2.5 -3

Kylling i sur-sød sauce

4.3 -3

Lime/ingefærs marineret lammeculotte med bagte rødbeder

5 -1

Pastagryde med grøntsager

5 -2

Pastagryde

3.4 -7

Broget pastagryde

2.6 -15

Janssons fristelser

3 -5

Fransk cassoulet (Kaninlår i bønner)

4.2 -5

Fyldt perlehønebryst med trøffel og vinterurter i kurv

2.8 -15

En ren perle til hønen

2.7 -3

Stegt perlehønebryst på ovnbagte urter

5 -1

Pocheret perlehønebryst med estragonsauce og fyldte lår

2.2 -3

Farseret perlehønebryst

4 -1

Skjult struds

4 -1

Soyamarinerede strudsebøf/steak

4 -1

Struds de France

3.4 -5

Oksemørbradbøffer på tortillabund med citrondryp

5 -1

Marinerede Mørbradbøffer

4 -1

Struds i kål

4.7 -3

Grøn corma (Korma)

3.7 -6

Bouf bourgogne

3.1 -4

Lørdagskylling i timian-tomatsauce med hvidløgsflute

4.1 -9

Indbagt røget medister

3.3 -41

Grisehaler



forrige    

næste