Asiatisk struds med Ramennudler
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak Oprindelsesland : Asien Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : Red : |
|
|
Strudsesteaksene prikkes med en gaffel og lægges i marinaden i 2-4 timer i køleskab.
Derefter vendes de i tempuradejen og steges i varm sojaolie, til de er smuk gyldne på alle sider. Tag dem op af olie og lad dem hvile et varmt sted mens du laver resten. Nudler koges i rigeligt vand, dryppes af og holdes varme. Chevre, yoghurt og papaya blandes og varmes i en gryde. Pas på det ikke brænder på. Fordel saucen på 4 varme tallerkener, læg nudlerne ovenpå, skær strudsesteaksene i 3-4 pæne skiver og stil dem rundt om nudlerne, dryp med lidt af marinaden og servér. |
|
Opskriften er vist 12260 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne