Braiseret kalveskank i lag med rødløg
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
|
|
Kødet:
Tør Osso Buco stykkerne med køkkenrulle og skær et par snit igennem hinden i kanten, så de ikke "krøller" under stegningen. Varm en stegegryde op med lidt olie og brun Osso Buco stykkerne af et par minutter og tag dem op af gryden igen. Grønsager: Pil rødløgene og del dem i kvarte, hak hvidløgene groft, rengør champignonerne og lad dem være hele, svits det hele af i stegegryden sammen med de soltørrede tomater og krydderurterne. Læg så kødstykkerne ned oven på grønsagerne og hæld kalvefonden ved så det dækker grønsagerne, men ikke kødet. Krydr med salt og peber. Læg låg på gryden og skru ned på laveste blus. Lad det simre ca. 30 minutter, vend kødet rundt i gryden og tilsæt evt. lidt vand. Lad kødet simre videre ca. 30 minutter, og sluk under gryden. Lad kødet stå og trække 15-20 minutter inden servering. Anretning: Kan serveres direkte fra gryden med Kartoffelgratin/mos eller ris. |
|
Opskriften er vist 14499 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lene - 2005-01-01 01:01:01 Let at lave og giver en LÆKKER sauce. Rigtig vinterhyggemad |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne