Lørdagskylling i timian-tomatsauce med hvidløgsflute
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kylling:
Hæld en dåse flåede tomater over kyllingen, krydr den. Sæt den i en foropvarmet ovn på 200 grader. Når kyllingen har stået i 40 min hæld så den anden flåede tomat dåse over. Sæt så kyllingen tilbage, til kødet nemt falder af benene. Ca. 70 min. i ovn. Hvidløgsflutes: Hæld olie og (smetet) smør sammen. Kom et knust hvidløg i og timian. Skær riller i flutene og pensl dem med dressingen. Serveres med en frisk salat. |
|
Opskriften er vist 16907 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne