Helstegt strudsemørbrad
Hovedingrediens : Struds - Diverse struds Kilde : GaardbutikkenDirekte Indsendt : |
|
|
Stegen gnides med salt, peber og hvidløg. Placeres midt i et lille ildfast fad. Overhældes med rødvin, så der står ca. ½ cm i bunden.
Ovnen forvarmes til 235 grader C. Med stegetermometret i den tykkeste del skal centrumtemperaturen være 64 grader C. Vel ude af ovnen pakkes kødet i stanniol og hviler i ca. 10 min. og kan så udskæres i de dejligste skiver lyserødt kød. Serveres med flødekartofler, lynristede majs, bladselleri og porrer i skiver samt babykarotter. |
|
Opskriften er vist 8205 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne