Vikingegryde 02
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : Red : |
|
|
Kødet svitses sammen med karryen. Alle de øvrige ingredienser på nær cremefraiche og fløde tilsættes, og retten simrer til kødet er mørt (ca. 3/4 time). Til sidst tilsættes cremefraiche og fløde og der varmes op til kogepunktet (må ikke koge).
Serveres med ris eller pommes frites. Drysses eventuel med kokos eller rosiner og ananas. |
|
Opskriften er vist 40457 gange,
og udskrevet 1296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-08-04 22:04:12 Lyder som en stor portion, vil mene 6-8 personer. Katty - 2008-03-24 17:52:56 Lækker opskrift, jeg putter dog også lidt ingefær i, så er den perfekt mormor i Solbjerg - 2005-01-01 01:01:01 piskefølden kan med held byttes med madlavningsfløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne